Produkt byl úspěšně přidán! Zobrazit košík.
Home / Blog / Užívaní jednorázové e-cigarety

Užívaní jednorázové e-cigarety

Přesto, že užívání jednorázových ecigaret není taková věda jako molekulární fyzika, pár jednoduchých tipů může napomoci tomu, abyste si svou vape session užívali pokaždé stejně kvalitně. Čím tedy začít?

 

1. Vybalování e-cigarety

Začni tím, že vytáhneš jednorázový vape z jeho obalů. Opatrně ho rozbalte, dbaje na to, aby se zařízení ani těsnění e-cigarety nezničily.

 

 

2. Ochranný kryt musí dole

Většina jednorázových vapů má ochranný kryt na ústníku. Pro odkrytí náustníku odstraňte kryt. Teď už můžete spokojeně vapovat.

 

 

3. Na začátku je třeba e-cigaretu aktivovat

Jednorázové vapy se obvykle aktivují potáhnutím, což znamená, že nevyžadují žádné tlačítka nebo přepínače. Stačí jemně potáhnout z ústníku, aby se aktivovala nahřívací mechanika.

 

 

4. Vapování vám neuteče, vdechujte zvolna

Po aktivaci vdechujeme nejprve hladce a pomalu přes ústník. Klid, není třeba se spěchat, vyvarujeme se rychlým nebo silným tahem, protože to může vést k nepříjemnému zážitku. Užijte si chutné puffy, které vám zpříjemní každý den s e-cigaretou od Mypods.

 

 

5. Správné skladování je nezbytné

Po použití jednorázového vapu je důležité jej správně skladovat. Uchováváme jej mimo extrémních teplot, přímého slunečního světla a vlhkosti, aby se zachovala jeho čerstvost.

 

 

6. Vape vyhazujte zodpovědně

Jak už název napovídá, jednorázové vapy jsou určeny pro jedno použití. Když se e-liquid vyčerpá nebo zařízení dosáhne konce své životnosti, zbavte se ho zodpovědně v souladu s místními předpisy.

 

 

Najděte si vejp, který vám nejvíc vyhovuje! Vyberte si z široké nabídky originálních příchutí a najděte výrobek podle svého vkusu a stylu! Nabízíme jen 100% originální a prémiové výrobky. Od 700 PUFF až po 8000 PUFF a více než 200 produktů, mezi kterými si jistě najdete to své. Objevte možnosti vejpování s Mypods.

Porozhlédněte se a najděte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat! Vyberte si z řady vzrušujících příchutí a najděte produkt podle svého vkusu a stylu! Nabízíme pouze 100% originální a prémiové výrobky.

Od 700 PUFF do 8000 PUFF a více než 200 produktů, ze kterých si můžete vybrat!

Logo

Vítejte v Mypods Europe!

Pro zobrazení této stránky musíte být plnoletí.

Ne