Produkt byl úspěšně přidán! Zobrazit košík.
Home / Blog / Náš e-shop prošel změnou a jsme připraveni jít až k oblacím

Náš e-shop prošel změnou a jsme připraveni jít až k oblacím

Naše možnosti se rozšířily, vaše také. Více produktů, nový e-shop, ještě ohromnější zážitek z Mypods. Co představuje náš další krok ve vývoji značky?

 

Jednoduše řečeno, byl čas dozrát

Stále jsme MyPods, jen víc cool. Díky vám, našim zákazníkům, nyní vidíme nové horizonty a nacházíme lepší řešení, abychom vám pomohli obohatit svůj život o to, co vyhledáváte. Změnili jsme dokonce i naši identitu a logo, můžete však zůstat klidní, posunuli jsme je na vyšší level.

 

Identita, se kterou se ztotožníte snadno

Po přehodnocení různých nápadů jsme se nakonec rozhodli pro logo, které odráží naše přesvědčení o optimistickém pohledu na svět a myšlení. Mindset, kterým lze dosáhnout cokoliv, co si přejeme. Přestává kouření vyhovovat tvému ​​novému lifestylu, nebo chceš jen zkusit něco nového. V každém případě, vítej v našem světě Mypods. Navrhli jsme jej přesně podle potřeb našich zákazníků, mezi kterými si také.

 

Vaping není kouření, vidíme rozdíl

Jasné, barevné a náladové. Tak se cítíme, když se podíváme na naši novou identitu. Viděli jsme ji poprvé a zalíbila se nám. Okamžitě jsme viděli skutečný potenciál a možnosti pro naše další zlepšování. Komunita, ve které jsme vyrostli, se exponenciálně rozrůstá a víme, že vaping je životní styl, který má svůj vlastní šmrnc. Jsou mezi vámi hlasy, které podporují vaping jako cestu ke skoncování s kouřením. Posloucháme vás a podporujeme vaše rozhodnutí. S hrdostí a odvahou, protože vidíme, že jste udělali krok k lepším rozhodnutím v životě. My vám přejeme příjemnou cestu, vaše cesta začala a nové horizonty jsou před vámi. Vítejte na Mypods.

 

Máme namířeno výš, užívejte si s MyPods e-shopem

Individualita je gold. Buďte free, moderní a bold! Chillujte nebo zjišťujte vše, co vás zajímá. Ale co je nejdůležitější, zůstaňte hlavně v dobré náladě. Další etapa MyPods 2.0 spočívá v posunu vpřed, našem novém mindsetu. I tobě pomůžeme v tom, aby to, co tvému ​​každodennímu životu dodá tu správnou změnu, bylo dostupné právě na našem e-shopu. Aby byl tvůj nový lifestyle stále zajímavý a klidně bylo vejpování elegantní. Kdekoli jste, protože teď jsme tu pro vás všechny. Přečtěte si více o přepravě a najděte správný vaporizér v naší neustále se rozšiřující nabídce produktů od značek Elf Bar, HQD nebo Zovoo. Čas běží, tak nač dál váhat – užíte si prostředí našeho nového e-shopu MyPods 2.0. Jednodušší, přehlednější, s větším množstvím informací u každého produktu. Zjistíte okamžitě, co máme na skladě. Jsme připraveni uspokojit vás ještě víc než dříve. Postupujeme výše a je to vidět.

 

Najděte si vejp, který vám nejvíc vyhovuje! Vyberte si z široké nabídky originálních příchutí a najděte výrobek podle svého vkusu a stylu! Nabízíme jen 100% originální a prémiové výrobky. Od 700 PUFF až po 8000 PUFF a více než 200 produktů, mezi kterými si jistě najdete to své. Objevte možnosti vejpování s Mypods.

Porozhlédněte se a najděte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat! Vyberte si z řady vzrušujících příchutí a najděte produkt podle svého vkusu a stylu! Nabízíme pouze 100% originální a prémiové výrobky.

Od 700 PUFF do 8000 PUFF a více než 200 produktů, ze kterých si můžete vybrat!

Logo

Vítejte v Mypods Europe!

Pro zobrazení této stránky musíte být plnoletí.

Ne