Produkt byl úspěšně přidán! Zobrazit košík.
Home / Blog / Jak lze prodloužit životnost jednorázové e-cigarety?

Jak lze prodloužit životnost jednorázové e-cigarety?

I váš vejp může fungovat o něco déle, než si myslíte. Dokonce déle, než si to myslí výrobce. Ale má to jedno zlaté pravidlo. Musíte se o něj umět správně starat. Proto pro vás máme to do list, se kterým to hravě dáte.

 

Správné skladování je alfa a omega

Jednorázovou e-cigaretu byste měli mít odloženou na suchém místě a mimo dosah přímého slunečního záření. A je to přesně kvůli tomu, aby se nepálila. Extrémní teploty a sluneční paprsky může znehodnotit e-liquid uvnitř vejpu a výrazně zkrátit životnost baterie. Ani jedno z toho přece nechceme.

 

Mimo provoz vypnout

Některé jednorázové ecigarety se aktivují jednoduchým vdechnutím. Pokud má i vaše ecigareta takové zapínání, vždy si dvakrát zkontrolujte, zda jste ji po použití správně vypnuli. Aby se nevybila dříve, než předpokládáte.

 

Ideální teplota je pokojová

Extrémní teploty či chlad neprospívají žádné ecigaretě v naší nabídce. Naštěstí, pokud ji budete používat jen při pokojové teplotě nebo za optimálních teplotních podmínek během roku, s největší pravděpodobností tím přímo ovlivníte životnost baterie ve vejpu a tím i délku používání vaší e-cigarety.

 

E-cigaretou třást nemusíte

E-cigarety nejsou jako iPody či iPhony, nemusíte jimi třást, abyste je zapnuli. Obvykle stačí zmáčknout jeden knoflík, nebo se na začátku jednoduše nadechnout. Otřesy e-cigaretám neprospívají a dokonce je mohou i poškodit. Mechanismus v jejich nitru je totiž velmi citlivý a přesný. Pokud tedy neustále třesete e-cigaretou, rizkujete, že tím ovlivnete i její funkčnost a výkonnost.

 

Pozor, nekousat!

I když po vejpu saháte ve stavu nervozity, snažte se náustek nekousat. Otevřením či poškozením vrchní části může vniknout dovnitř vzduch, který by znehodnotil e-liquid uvnitř, nemluvě o riziku možného úniku samotného e-liquidu.

 

Pár školáckých chyb, jež jsou no-go

Každý vaper se zvykne dopustit několika přešlapů. Chcete-li se jim vyhnout hned na začátku, pamatujte na to, že u jednorázových e-cigaret byste měli dodržovat tyto zásady:

 

● Vyhnout se častému odebírání náustku nebo jej kousat, protože takto může dojít k poškození a přetečení e-liquidu.

 

● Jednorázovou e-cigaretou netřeste.

 

● Vysoké teploty škodí baterii i e-liquidu. Proto nenechávejte vapě bez dozoru déle na slunci.

 

● Pozor na to, aby se vejp nedostal do kontaktu s vodou nebo jinou tekutinou.

 

Kontakty by měly zůstat čisté

I e-cigarety mají kontakty. A zkontrolovat je čas od času je chytré. Prodloužíte tím totiž jejich životnost. Důležité je zejména to, aby zůstala čistá místa mezi baterií a atomizérem. Stačí jen suchý hadřík či papírový kapesník. Ale pozor, nepoužívejte vodu. Dbejte na to, aby jednorázová e-cigareta byla vždy suchá. Hotovo. Toto bylo pár hacků, se kterými prodloužíte životnost svých jednorázových ecigaret. Pokud se vám přece jen stalo, že jste neopatrným zacházením své vejpy poškodili, pohoda. Na Mypods seženete ty nejlepší labels vejpů na trhu za skvělé ceny.

 

Najděte si vejp, který vám nejvíc vyhovuje! Vyberte si z široké nabídky originálních příchutí a najděte výrobek podle svého vkusu a stylu! Nabízíme jen 100% originální a prémiové výrobky. Od 700 PUFF až po 8000 PUFF a více než 200 produktů, mezi kterými si jistě najdete to své. Objevte možnosti vejpování s Mypods.

Porozhlédněte se a najděte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat! Vyberte si z řady vzrušujících příchutí a najděte produkt podle svého vkusu a stylu! Nabízíme pouze 100% originální a prémiové výrobky.

Od 700 PUFF do 8000 PUFF a více než 200 produktů, ze kterých si můžete vybrat!

Logo

Vítejte v Mypods Europe!

Pro zobrazení této stránky musíte být plnoletí.

Ne